print


21.06.2010.

Lučka kapetanija Beograd, na osnovu Člana 8, 10, 12 i 31. Zakona o pomorskoj i unutrašnjoj plovidbi ("Službeni list SRJ" br 12/98), Člana 9 i 60. Zakona o unutrašnjoj plovidbi ("Službeni glasnik SRS", br 54/90)

Saopštenje Brodarstvu br. 11/10
o ukidanju zabrane plovidbe za čamce u uslovima redovne odbrane od poplava

Obaveštavaju se brodarstva, zapovednici brodova, starešine plovila, preduzeća rečnog saobraćaja i vodoprivrede, nadležni organi i organizacije, marine i nautički klubovi i ostali učesnici u plovidbi:

Da se na sektoru nadležnosti Lučke kapetanije Beograd zbog ukidanja redovne odbrane od poplave na reci Savi od J.V.P. "Beogradvode" i povoljnijeg hidrološkog stanja na rekama Dunav i Sava,
Ukida zabrana plovidbe za čamce i jahte.

Vlasnici čamaca i jahti se upozoravaju da brzinu svojih plovila ograniče i prilagode je uslovima visokog vodostaja, naročito na delovima plovnog puta gde su privezani plovni objekti kao što su marine, splav kućice, privezišta, pretakališta, usidreni plovni objekti i druga ploveća postojenja.
Svaki prekršaj odredaba ovog "Saopštenja Brodarstvu" smatraće se prekršajem unutrašnje plovidbe i kazniće se po Zakonu o pomorskoj i unutrašnjoj plovidbi (Sl.List SRJ br 12/98)

Lučki kapetan
Branislav Milešić


Nazad



Ključne reči za povezane vesti:
Zabrana ukidanja plovidbe, uspostavljanje plovidbe


Povezane vesti:

15.10.2010 Senta - Saopštenje br. 23/10
05.08.2014 Pančevo - br. 22/14

preuzimanje-dokumenata

informator

javne nabavke

foto-galerija

newsletter

Konkursi



Informator o radu
Registar administrativnih postupaka

Stakeholders' Forum


DAVID obrasci


post